Serveis a particulars i professionals

Els nostres serveis inclouen cursos de formació continuada, cursos presencials per a grups, classes individuals d’equitació, rehabilitació i recuperació de confiança amb el nostre simulador d’equitació Marengo i classes individuals d’equitació i maneig del cavall a domicili. Per a saber més sobre aquests serveis, continuï llegint aquesta pàgina.

Cursos de formació continuada

Tant si és un aficionat del món del cavall com un professional d’aquest sector, posem a la seva disposició cursos de formació continuada perquè pugui seguir aprenent, al seu ritme, i amb els millors continguts elaborats per nosaltres.

Cursos presencials per a grups

Periòdicament organitzem cursos presencials a les instal·lacions de Cavalls Pintats. Aquest cursos cobreixen diferents aspectes del món del cavall i com a material complementari donem accés als mòduls online relacionats. A més de cursos relacionats amb l’equitació, també disposem de programes adreçats a la millora de les habilitats personals, com ara la creativitat o la gestió de conflictes.

Classes individuals d’equitació, rehabilitació i recuperació de confiança

A través d’IndoorHorse, ara ubicat a Cavalls Pintats, oferim classes particulars d’iniciació amb Marengo, el nostre simulador d’equitació. Amb aquest cavall mecànic i el monitor de televisió situat davant seu on es recreen diferents escenes hípiques, es poden aprendre els principis bàsics de l’equitació, com ara la posició i els moviments que ha de fer el genet o amazona al muntar. Un cop assolit el nivell adequat amb el simulador, i sempre que el client ho vulgui, es poden continuar les classes d’hípica amb un cavall d’iniciació dins de les mateixes instal·lacions. Amb aquest cavall mecànic també treballem aspectes com la recuperació de la confiança després d’una caiguda muntant a cavall o la rehabilitació de la musculatura d’una part del cos després de molt temps de no exercitar-la.

Classes individuals d’equitació i maneig del cavall a domicili

Aquest servei puntual l’oferim en funció de la nostra disponibilitat, de les necessitats del client i de l’abast dels nostres coneixements. Per exemple, si el client creu que ha de millorar algun aspecte concret de la seva munta o ha de solucionar algun problema específic de maneig del seu cavall, com ara que pugi al remolc.